Geleceğe Yatırım Gençlere Yazılım Staj Programı – Turkcell

25.10.2022

GENEL NİTELİKLER

Bu programda seni Java, Kotlin, Swift, .Net, Front-End sınıflarından seçmiş olduğun alanda, 120 saat teknik eğitim ve mentorlük desteği bekliyor!

Deneyim odaklı Bootcamp eğitimlerinin verileceği ”Gençlere Yatırım Geleceğe Yazılım” programında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın program boyunca sağlayacağı ücret desteğinden de yararlanabilirsin.

Programı başarı ile tamamlayan adaylar Turkcell Grup Şirketlerinde çalışma fırsatı yakalayacak. Eğer sen de yazılım alanında kendini geliştirmek ve kodlama dünyasında yerini almak istiyorsan, Gençlere Yatırım Geleceğe Yazılım programına başvur, geleceğin dünyasını birlikte şekillendirelim!

İŞ TANIMI

Aday Bilgileri
Tecrübe: Tecrübesiz adaylar
Eğitim Seviyesi: Önlisans - Öğrenci, Üniversite - Öğrenci, Yüksek Lisans - Öğrenci